Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Hotel Galant v Mikulově
přivítal majitele a management hotelů, penzionů, restaurací a kaváren,
kteří se v něm sešli na 6. Výroční konferenci Asociace hotelů a
restaurací České republiky. Odborný program, který následoval po valné
hromadě, se zabýval uplynulým obdobím i tím příštím. Diskutované byly
vládou připravované reformy, evropská ekonomická nestabilita, změny
spotřebního chování, vzdělávání a trendy v pohostinství.
Výroční ceny za rok 2011
byly tradičně uděleny v rámci galavečera, který tentokrát moderovala
Petra Černocká. Hoteliérem roku za řetězce je Petr
Beránek z Grand Hotelu Bohemia Praha. Za nezávislé hotely
Karel Doubek z hotelu ADRIA Praha. Restauratérem roku za
hotelové restaurace Libor Novák ze Zámeckého hotelu
Třešť a za samostatné restaurace Aleš Dočkal
z Pivovarského klubu Praha. Penzionem roku je Penzion Seeberg
ve Františkových Lázních. Školou roku Hotelová škola
Teplice. Mladým manažerem roku Miloslav Smrž
z Hotelu Imperial Karlovy Vary. Titul Green Manager roku převzal
Vojtěch Kačerovský z pražského Plaza Alta Hotelu. Cenou
JUDr. Vladimíra Štětiny AHR ČR poděkovala za dlouholetou vynikající
práci Václavu Šmídovi, pedagogu Středního odborného
učiliště a Střední odborné školy Svazu českých a moravských
spotřebních družstev v Praze Klánovicích. Mimořádnou cenu, jejímiž
držiteli už jsou Václav Klaus, Jiří Menzel, Martin Huba, Pavel Hlinka,
Pavel Maurer a Lubomír Bárta, převzala marketingová ředitelka Televize
Prima Denisa Šulcová za pořady věnované gastronomii.