Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
4. dubna byly v hotelu Barceló Praha za přítomnosti Jeho Excellence velvyslance Španělského království v České republice pana Antonia Pedauyé slavnostně zahájeny Dny valencijské kuchyně, které hotel Barceló organizoval ve spolupráci s Valencijským institutem pro podporu vývozu – IVEX. Slavnostního zahájení se kromě vedení obou pořádajících společností, jejich obchodních partnerů a představitelů španělského velvyslanectví zúčastnili zástupci městské části Prahy 4. Po celý týden byly návštěvníkům hotelové restaurace Mediterráneo nabízeny speciality valencijské kuchyně připravované šéfkuchaři Marianem Fernándezem a Pedrem Villenou, kteří oba skvěle reprezentují moderní trendy španělské gastronomie. Jejich umění mohli posoudit také čeští kuchaři, pro které byl v hotelu Barceló Praha připraven zajímavý workshop věnovaný různým způsobům přípravy rýže, která je pro španělskou a především pak pro valencijskou gastronomii jednou z nejdůležitějších ingrediencí. Dny valencijské kuchyně navázaly na úspěšný gastronomický festival, který proběhl v prosinci roku 2003, a jak uvedl ředitel hotelu pan Eric Staub, cílem společnosti je, aby obdobné akce probíhaly pravidelně, třikrát až čtyřikrát do roka, pokaždé se zaměřením na jiný region a jiný styl španělské gastronomie.