Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Šéfkuchař Jiří Hrdý sekundoval řediteli Grandhotelu Pupp

V tradičním termínu, počátkem listopadu, se v jihočeské metropoli Českých Budějovicích konalo setkání milovníků dobrého jídla, pití a výrobců potravin i potřeb pro gastronomii. Na dvě stě vystavovatelů po tři dny předvádělo výrobky, zvalo k návštěvě svých restaurací a hotelů. Příjemným oživením výstavy byla účast zahraničních vystavovatelů z Maďarska, Rakouska, Německa, Slovenska. Zpestřením bylo vystoupení kuchařů z Namibie, Indie, Maďarska, Francie. Netradiční pěkné počasí potěšilo nejen ředitele pořádající agentury Gastkom Vladimíra Tůmu, ale i návštěvníky z území celé České republiky a sousedního Rakouska. Velký ohlas mezi návštěvníky mělo vystoupení a kuchařské umění ředitele Grandhotelu Pupp Karlovy Vary pana Romana Vacho, kterému sekundoval šéfkuchař Jiří Hrdý. Jejich návod na prouzená kachní prsa s cejlonským čajem jistě využije nejedna jihočeská domácnost.
Text a foto Ing Eduard Levý



www.gastrofestival.cz