Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
V Mladé Boleslavi v Bondy Centru 18. dubna 2014 za účasti Jeho Excelence pana Tibora Pető, velvyslance Maďarské republiky v Česku, pana Norberta Schoberta, maďarského investora a zakladatele značky Norbi Update1 Lowcarb a popularizátora zdravého životního stylu, a dalších hostů slavnostně otevřeli prodejnu, specializující se na chytré potraviny. Výrobky Norbi Update1 Lowcarb neobsahují přidaný cukr a je v nich celkově snížen podíl sacharidů ve prospěch rostlinných bílkovin a vlákniny, což jsou faktory, které přispívají k pomalejšímu vstřebávání potravy a pocitu sytosti. V opačném případě, např. při konzumaci snídaně s vysokým obsahem sacharidů (a zejména řepného cukru), dochází k rychlému zvýšení hladiny krevního cukru, na což slinivka břišní reaguje uvolněním většího množství inzulínu. Poté, co inzulín sníží hladinu cukru v krvi, se ale opět dostaví pocit hladu, což řada lidí řeší tím, že si přidá. Pokud opět zvolí pokrm s vysokým podílem sacharidů, hladina cukru v krvi opět stoupne a slinivka břišní uvolní velké množství inzulínu, znovu se vrátí pocit nenasycení a začarovaný kruh pokračuje. Nadbytek zkonzumovaných sacharidů, které organismus nespotřebuje, pak tělo navíc ukládá ve formě tukových zásob.