Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
FRENCH – REST, spol. s r. o., provozovatel Francouzské restaurace a Plzeňské restaurace, Amerického baru a Café epopej v Obecním domě v Praze nabízí špičkové cateringové služby, recepce, bankety, koktejly, firemní a privátní party či galavečeře nejen v exkluzivních prostorách Obecního domu, ale i mimo něj. Je též dodavatelem cateringových služeb pro prezidenta České republiky.
S dr. Michalem Veverou, ředitelem společnosti FRENCH-REST,
která v Obecním domě v Praze provozuje Francouzskou a Plzeňskou
restauraci, Americký bar a Café Epopej, se potkáváme 4. února
2013.
Pane řediteli, jak avizuje váš inzerát na obálce tohoto vydání
Všudybylu, rozšířili jste svoji působnost o atraktivní prostory
sousedící s Plzeňskou restaurací a Americkým barem.
Ano, zahájili jsme s jednatelem společnosti panem Ing. Štěpánkem nový
projekt. Od 1. ledna letošního roku máme v Obecním domě v pronájmu
další prostor, sál Plzeňské restaurace (dřívější Vinárnu). Otevřeli
jsme tak největší plzeňskou restauraci v Praze s Americkým barem
a multifunkčním sálem samotné Plzeňské restaurace. Svou dispozicí
umožňuje využití jak pro restaurační provoz, tak i pro konference,
společenské, prezentační a další akce. Disponuje pódiem, a tak se zde
budou odehrávat i koncerty, semináře, abiturientské večírky a další
společenské akce. Má krásné historické foyer, kde budeme v blízké době
instalovat zajímavé artefakty, například historicky unikátní sádrový
odlitek budovy Obecního domu, který mimo jiné připomíná stoleté výročí
této stavby. Jsme rádi, že v rámci tohoto výročí můžeme rozvíjet
nové projekty, které Obecní dům a naši společnost ještě více
zvýrazní v povědomí Pražanů a návštěvníků Prahy. Kvalitní
spolupráce s představiteli Obecního domu je pro nás velmi významnou
součástí každodenní práce.
Nejednou už jsem ve spolupráci se společností FRENCH-REST
pořádal setkání Ligy pro cestovní ruch. A to jak zde v Obecním domě,
mimo jiné v dirigentském apartmá či v Americkém baru, tak třeba
v Mánesu.
Ano, náš cateringový úsek zabezpečuje rauty a vůbec cateringy i mimo
Obecní dům v Praze. V této oblasti chystáme i pro letošní rok další
rozvojové projekty ve významných lokalitách a objektech. Navíc každou
první neděli v měsíci pořádáme oblíbené brunche. Informace o nich
a o našich dalších službách najdete na našich interaktivních webových
stránkách.
Nebo také v Maurerově seznamu, podle kterého vaše Francouzská
restaurace patří mezi deset nejlepších restaurací v České
republice.
Je to pro nás velké ocenění a zároveň výzva a závazek do další
práce. Získali jsme také ocenění „Nejlepší plzeňská restaurace“,
tedy první místo v žebříčku, který si na základě utajených
návštěv nezávislých hodnotitelů nechala sestavit redakce Prague Post.
Děkujeme všem našim hostům, kteří takto oceňují naše kulinářské
dovednosti. Máme z toho obrovskou radost.
V prvním letošním vydání Všudybylu majitel luxusního
penzionu a restaurace Černá louže v Českém ráji v Branžeži pan doktor
Najman uvádí, že jste mu tam pomáhali s konceptem a zavedením
gastronomického provozu. Součástí toho byla i odborná stáž jeho
personálu ve vašich provozech tady v Obecním domě.
Není to poprvé, co naši lidé pomáhají při rozjezdu dalších
špičkových gastronomických podniků. Stále tvrdím, že kvalita služeb
vyplývá i z kvality zaměstnanců. Do všech našich činností proto
zařazujeme profesní tréninky, průběžně vzděláváme zaměstnance. Je to
jedna ze základních podmínek našeho fungování. Výrazným způsobem nám
v tom napomáhá členství v Asociaci hotelů a restaurací a Asociaci
kuchařů a cukrářů České republiky. Všechny naše projekty a činnosti
spočívají v tom, že propojujeme týmovou práci s kvalitou výkonů
jednotlivců. Úspěšnost firmy totiž vždy do značné míry odráží
úroveň personální práce. Ta mj. zabezpečuje i to, aby lidé, kteří
přicházejí do styku s hosty, byli profesionální, zajímali se o obor
a žili službami, protože služba je přeci poslání. Nakonec přijďte se
přesvědčit. Rádi vás přivítáme…