Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Finalistky soutěže Česká Miss mají vedle možnosti účastnit se prestižních světových soutěží krásy či výhry zajímavých věcných cen také možnost získat mnoho nových zkušeností v oblasti módy, společenského chování a etikety. Se zkušenostmi v oblasti společenského chování a stolování se seznamovaly ve Francouzské restauraci v Obecním domě v Praze. V restauraci, která se pyšní jedním z nejnádhernějších secesních interiérů vůbec, špičkovým týmem kuchařů i cukrářů a perfektně vyškoleným obsluhujícím personálem. V ojedinělém prostředí vyslechly přednášku spojenou s ochutnávkou, během které se dozvěděly například o rozdělení jednotlivých společenských akcí typu banket, recepce, cocktail, nebo jak jíst ústřice, mušle, kaviár apod. Šéfkuchař Francouzské restaurace Jiří Král a kapitán národní reprezentace kuchařů a cukrářů jim přiblížil zásady výroby a servisu suši, sestavení menu a jakým směrem se ubírají nejmodernější trendy gastronomie. Zkušení sommeliéři pak předvedli správný způsob podávání jednotlivých vín a alkoholických nápojů. K soutěži krásy patří i pravá dávka šarmu, elegance a vysoké úrovně společenského vystupování. Toto všechno se v prostředí Francouzské restaurace stává jakoby samozřejmostí. Pro finalistky soutěže Česká Miss se jistě tato návštěva stala nezapomenutelným zážitkem a užitečnou zkušeností.