Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Semifinále a finále druhého ročníku soutěže Mistr kávy 2004 se uskutečnilo 2. až 3. února v pražském hotelu Olympik. Během soutěže bylo k dispozici devět značek kávovarů prezentovaných vždy dvěma modely, na nichž soutěžící předváděli svá umění. Při semifinále souběžně probíhala soutěž „Nomination“, při níž pracovali se všemi značkami kávovarů, na nichž připravovali dvě espressa. V tomto roce to byly: la Marzocco, la Cimbali, Promac, Astoria, Rancilio, San Marco, Wega, Brasilia a Grimac. Finálové klání bylo velmi napínavé a v postupu na mistrovství světa baristů WBC do amerického Seattlu hrály roli velmi malé bodové rozdíly.
1. místo: Jaroslav Petrouš – Piazza d'oro – Praha
2. místo: František Roháček – Zanzibar – Kladno
3. místo: Petra Veselá – Kavárna U Zlatého korálku – Jílové
u Prahy
4. místo: Vilém Růžička – barista
5. místo: Jiří Richter – VŠ obchodní v Praze
6. místo: Tomáš Fábera – Café Lamborghini – Praha
Částku 1000 € pro vítěze soutěže Mistr kávy 2004 na cestu na
mistrovství světa WBC do amerického Seattlu věnoval Flavio Urizzi, ředitel
italské firmy Astoria. Cenu za sympatie, kterou věnoval Darek Wasielewski
z Polska, obdržela Petra Veselá z Kavárny U Zlatého korálku.
Za možnost realizace děkujeme hlavním partnerům soutěže „Mistr kávy
2004“ – hotelu Olympik, Mlékárně Kunín a Karlovarským minerálním
vodám. Nemenší poděkování patří střednímu odbornému učilišti
U Krbu, které laskavě vypomohlo se svými studenty.
Štěpánka Havrlíková – koordinátor
soutěže