
Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
V pražském pětihvězdovém de luxe Grand Hotelu Bohemia byl
1. února představen koncept Franc Josef Restaurantu. Šéfkuchař Martin
Čížek a jeho tým pečlivě sestavoval a ochutnával menu několik měsíců.
Důvodem bylo skloubení tradiční středoevropské gastronomie s moderní
zážitkovou. Martin Čížek k tomu řekl: „Inspirovali jsme se
historickými recepty z přelomu 19.a 20. století. Kladli jsme důraz na
nejlepší suroviny. Každý chod obsahuje osvědčené středoevropské
ingredience. Např. tyrolský špek, říčního candáta, perličky či
světově proslulý zelený chřest z východních Čech.“ Menu Franc Josef
Restaurantu obsahuje přes třicet chodů včetně pětichodového „Menu
Gourmet“. Na výběr jsou pokrmy z ryb, telecího, hovězího či kachního
masa. Stejně pečlivě jako jídelní lístek byl sestavován vinný, na jehož
přípravě se kromě restaurant manažera Daniela Vlčka podílel uznávaný
odborník Ivo Dvořák. Vína pochází z vybraných vinic Moravy a světa a
zastupují speciální i sběratelské ročníky.