Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Kulinářská olympiáda

21. října 2008 se český Culinary Nestlé Team zúčastnil 22. olympiády kuchařského a cukrářského umění v Erfurtu. Získal tam bronzovou medaili v kategorii regionálních a individuálních týmů za studenou kuchyni. V individuální soutěži jeho člen, Luděk Procházka, získal zlatou medaili v kategorii kuchařské artistiky s technikou zeleninového carvingu.
Kuchařská olympiáda má historii trvající sto čtyři roky. V roce 2008 přivítala soutěžící z třiapadesáti zemí světa, čímž překonala rekordní účast z olympiády před čtyřmi roky, kdy se jí zúčastnilo jedenáct set kuchařů ze šestatřiceti států. Culinary Nestlé Team byl zformován začátkem roku 2003 gastronomickou divizí Nestlé FoodServices. Tvoří jej profesionální kuchaři a cukráři. Všichni působí jako opinion leaders. Výsledkem společné práce jsou mj. medaile z kuchařské olympiády v Erfurtu a ze soutěže individuálních týmů European Culinary Challenge v Basileji. V roce 2006 Culinary Nestlé Team ve Stuttgartu získal zlatou medaili a stal se vítězem dne. Culinary Nestlé Team se o své zkušenosti dělí se širokou veřejností formou odborných seminářů konaných v Kulinářském centru Nestlé-Electrolux v pražském sídle Nestlé Česko.

Kapitán Culinary Nestlé Teamu: Tomáš Konopka – culinary advisor, Nestlé Professional. Členové: Norbert Hojda – šéfkuchař restaurace Hospoda Domov Liberec; Milan Kladívko –šéfkuchař Hotelu Promenáda Karlovy Vary; Rudolf Špaček – šéfkuchař restaurace Paříž hotelu Imperiál Karlovy Vary; Andrea Lechnerová – cukrářka hotelu Clarion Congress Hotel Prague; Tomáš Hamrák – student Vysoké školy hotelové v Praze, oboru hotelnictví; Milan Vild – zástupce šéfkuchaře restaurace Paříž hotelu Imperiál Karlovy Vary; Jaroslav Václavek – šéfkuchař restaurace Sorrento hotelu Carlsbad Plaza Karlovy Vary; Pavel Hruška – majitel designového studia – Luděk Procházka – majitel firmy Czech Carving Studia; Štefan Kiss –culinary advisor, Nestlé Professional Slovensko; Miloš Kopal – HoReCa specialista, Nestlé Professional.