Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Mezinárodní soutěž kuchařů Bocuse d‘Or lze přirovnat k mistrovstvím světa nebo k udílení Oscarů. Srovnatelnou gastronomickou soutěží je pouze WACS Global Chefs Challenge, do jejíhož kontinentálního finále postupuje vítěz finále českého národního kola Bocuse d‘Or – Kuchař roku 2011. To se uskutečnilo v Českých Budějovicích ve dnech 10. a 11. listopadu 2011 na Výstavišti. Kuchařem roku 2011 se tam stal šéfkuchař restaurace Kampa Park Ondřej Landa (commis Jan Horký). Druhé místo obsadil Radek David z restaurace La Veranda (commis Michal Šmíd), třetí místo Patrik Bečvář z restaurace Zlatá Praha – Hotel InterContinental (commis Kristýna Slavíková). Úkolem soutěžících bylo v časovém limitu připravit dva pokrmy z určených surovin. Pro letošní rok byl předepsán mořský jazyk, krevety a modronohá kuřata. Ve čtyřech studiích se ve dvou dnech utkalo osm mistrů kuchařů. Každý tým připravil podle svého originálního receptu osm porcí rybího pokrmu a stejný počet kuřecího pokrmu. Mezinárodní porota poté kromě samotného jídla hodnotila dodržování postupů, prezentaci, respektování surovin, ale také hospodárnost a čistotu pracovního místa.