Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Aby se stravování mimo domov stalo oblíbeným

Motto:

Restaurační průmysl musí přehodnotit současný model řízení ve prospěch nových přístupů.

Aby se stravování mimo domov stalo oblíbenou komoditou, musí se management naučit vytvářet zážitkové a zkušenostní portfolio, které bude naplňovat požadavky spotřebitele a investora zítřka.


11. června 2002 dopoledne v kongresovém sále hotelu***** S.E.N. v Senohrabech zahájil prezident Národní federace hotelů a restaurací České republiky JUDr. Jan Filip „Šestý výroční den hotelového a restauračního průmyslu ČR“. Věnoval se tématům jako:

Osm megatrendů směřujících od zvyklostí domácího trhu Kdo odkryje tajemství přání zákazníka, bude dobře prodávat Hotelový a restaurační průmysl přežije jenom tehdy, bude-li disponovat nejlepšími pracovníky Metody managementu musí prokazovat skutečný zájem o lidi, a to nejen o zákazníky, ale i zaměstnance Zaměstnanci opouštějí management, nikoliv práci v hotelu nebo v restauraci


K tématům se vyjadřovali generální ředitel hotelu Inter.Continental Ing. Pavel Hlinka, prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR Julius Dubovský, majitel restaurace U Koně Jaroslav Sapík, ředitel hotelu Zlatá Štika Oldřich Bujnoch, Hoteliér roku 2001, majitel hotelu Promenáda Karlovy Vary Svatopluk Pazderka a další znalci gastronomie, provozovatelé hotelových a nezávislých restaurací sdružených v NFHR ČR, nejlepší kuchaři Asociace kuchařů a cukrářů České republiky aj. Účastníci se měli možnost seznámit s výsledky seminářů Klubu a Fóra NFHR ČR, s nabídkami společností E-Eurorent, Meron – výrobce prádelenské techniky, kuchařského studia Jiskra aj. Projekty spolupráce s NFHR ČR představily Automobilové závody Škoda Mladá Boleslav, Mediatronic s.r.o. Výroční den byl ukončen praktickou konfrontací – setkáním jeho účastníků s gastronomií v zahradách hotelu S.E.N.




www.nfhr.cz



www.akc.cz



www.hotelsen.cz