Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Dodavatelé technologií a vybavení do hotelů uspořádali
18. května 2017 třináctý ročník tradiční party v Becher’s Baru
Grandhotelu PUPP. Akce byla zpestřena obsluhou „ředitelů“ jednotlivých
dodavatelů, kteří v kuchařských rondonech vzali „brigádu“ a vydávali
předkrmy. V Mattoni salonku se podávalo menu šéfkuchaře Martina Pitáka,
které sklidilo velký úspěch. O vinný doprovod se postarali Markéta a
Jakub Šamšulovi, Petr Ilgner z vinařství Špalek a Martin Heřmánek ze
společnosti Bohemia Sekt. Na konci večera všem udělala radost bohatá
tombola. Poděkování patří hostům za hojnou účast a velkou pochvalu si
zaslouží tým Grandhotelu PUPP za bezvadně zajištěnou akci v nově
zrekonstruovaných prostorách slavného baru. Coby mediální partner akce jsem
o krátké vyjádření k tomuto tradičnímu setkání požádal generální
ředitelku Grandhotelu PUPP Ing. Andreu Pfeffer-Ferklovou.
Paní ředitelko, letošní party v Becher’s Baru Grandhotelu
PUPP se opět vydařila.
Jsme rádi, že se takovéto tradiční akce v Becher’s Baru konají. O to
větší radost máme letos, kdy jsme klientům a jejich hostům mohli tento
tradiční prostor nabídnout v novém designu, za kterým stojí architekt
Boris Drbal. Rekonstrukce Becher’s Baru za dvanáct milionů korun
spočívala nejen v novém vybavení restaurace nábytkem, ostěním, novým
tanečním parketem či koberci, ale také novými barmanskými technologiemi.
Barmani tu teď mají špičkově vybavené pracoviště. Ruku v ruce s tím
jsme rozšířili nabídku nápojů o další prémiové destiláty a
nealko.