Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































13. ročník party v Becher’s Baru Grandhotelu PUPP

Dodavatelé technologií a vybavení do hotelů uspořádali 18. května 2017 třináctý ročník tradiční party v Becher’s Baru Grandhotelu PUPP. Akce byla zpestřena obsluhou „ředitelů“ jednotlivých dodavatelů, kteří v kuchařských rondonech vzali „brigádu“ a vydávali předkrmy. V Mattoni salonku se podávalo menu šéfkuchaře Martina Pitáka, které sklidilo velký úspěch. O vinný doprovod se postarali Markéta a Jakub Šamšulovi, Petr Ilgner z vinařství Špalek a Martin Heřmánek ze společnosti Bohemia Sekt. Na konci večera všem udělala radost bohatá tombola. Poděkování patří hostům za hojnou účast a velkou pochvalu si zaslouží tým Grandhotelu PUPP za bezvadně zajištěnou akci v nově zrekonstruovaných prostorách slavného baru. Coby mediální partner akce jsem o krátké vyjádření k tomuto tradičnímu setkání požádal generální ředitelku Grandhotelu PUPP Ing. Andreu Pfeffer-Ferklovou.
Paní ředitelko, letošní party v Becher’s Baru Grandhotelu PUPP se opět vydařila.
Jsme rádi, že se takovéto tradiční akce v Becher’s Baru konají. O to větší radost máme letos, kdy jsme klientům a jejich hostům mohli tento tradiční prostor nabídnout v novém designu, za kterým stojí architekt Boris Drbal. Rekonstrukce Becher’s Baru za dvanáct milionů korun spočívala nejen v novém vybavení restaurace nábytkem, ostěním, novým tanečním parketem či koberci, ale také novými barmanskými technologiemi. Barmani tu teď mají špičkově vybavené pracoviště. Ruku v ruce s tím jsme rozšířili nabídku nápojů o další prémiové destiláty a nealko.