Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Zážitková gastronomie v Peci pod Sněžkou

Milovníci dobrého jídla a vína
si brzy opět přijdou na své. O víkendu 28. až 30. 11. 2014 se v hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou konají 9. gastronomické dny šéfkuchaře Jiřího Švestky. Hotel je pořádá jednou ročně a trvají pouhé tři dny. Zážitek ale zůstává po celý rok, stejně jako zájem přijet i příště a zvědavost, co šéfkuchař Švestka připraví tentokrát.

Snoubení pokrmů s víny
Vrcholem Gastronomických dnů je páteční a sobotní večer, kdy bude servírováno pětichodové degustační menu snoubené s pečlivě vybranými víny. Každý večer nabízí své originální menu, doplněné moravskými víny z Vinařství Na Soutoku a víny z Nového světa, která dováží společnost Vinicola. Jednotlivé chody průběžně osobně okomentují šéfkuchař hotelu Horizont Jiří Švestka a Přemysl Průša, obchodní ředitel společnosti Vinicola, která vlastní i Vinařství Na Soutoku.

V nabídce hotelu Horizont
Kdo by večerní degustace nestihl, může si v Horizont café & restaurantu od pátku do neděle užívat nejen vybrané pokrmy z degustačního menu, ale i další speciality, připravované kuchařským týmem hotelu Horizont speciálně pro tento víkend. V nabídce hotelu Horizont samozřejmě nechybí ani atraktivní víkendový balíček, zahrnující jak ubytování, tak večerní degustaci spojenou s ochutnávkou vín.

OBJEVTE SVŮJ HORIZONT…