Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Tříkrálové setkání v hotelu Adria

Stejně jako v předchozích letech přivítal na Tři krále – tedy 6. 1. 2005 – hotel Adria na své půdě sto nejlepších obchodních partnerů za rok 2004. Jelikož letošní zima zatím neumožnila dopřát si sněhu a s ním spojených radovánek a zimní atmosféry, nechalo vedení hotelu pro radost a potěšení všech pozvaných složit před hotel téměř tři metry vysokou hromadu sněhu přímo z Krkonoš. Na této „sněhové hoře“ se podával horký Tříkrálový punč a hosté měli možnost se odtud nechat na saních odvézt přímo do hotelu. Ve dveřích je kromě zástupců hotelu (ředitele společnosti Adria-Neptun s.r.o. pana Miloše Končického, ředitele hotelu Adria Ing. Karla Doubka a vedoucího ubytovacího úseku hotelu Bc. Romana Talmana) vítala i řada sněhuláků. Vedení hotelu ze sta nejlepších partnerů v průběhu večera odměnilo ty „nejlepší z nejlepších“. Za incomingové agentury zástupkyni společnosti Destination Ing. Evu Měšťanovou a za firemní klientelu zástupkyni Canadian Commercial Enterprises Ltd. paní Věru Maršíkovou, která převzala ocenění za nepřítomného pana Tomáše Baťu. Vítězové obdrželi překvapivé ocenění: čerstvé humry, které poté výhercům šéfkuchař hotelu pan Michal Novák během patnácti minut upravil a naservíroval. Netradiční nádech večera (jak již to na akcích pořádaných hotelem Adria bývá zvykem) navodil aktivní program pro všechny hosty – možnost nasypat si do nabídnuté skleněné dózy ze surovin, kterým byla přiřazena nejrůznější přání (kapří šupiny – štěstí, čočka – peníze, sůl – láska, kávová zrna – životní energie, černé fazole – úspěch ….), a vytvořit si tak vlastní „péefku“, čehož hosté využili nejen k popřání sobě, ale i svým blízkým i hotelu Adria. Splní-li se to, co hosté večera do dóz vytvořených pro Adrii nasypali, pak čeká tento hotel na Václavském náměstí rok plný dobrých nápadů, radosti, úspěchů a zdraví.

Ing. Zuzana Glogarová







www.adria.cz