Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Televizní seriál Etiketa si rychle získal širokou diváckou oblibu.
Ladislav Špaček každou sobotu na ČT1 v 17.45 v desetiminutových
dílech připomíná pravidla společenského chování. Vzdělání či
zkušenosti mnohých z nás v této oblasti značně pokulhávají za kdysi
běžnými znalostmi. V posledních čtrnácti letech se navíc zmnohonásobil
počet lidí, kteří navštěvují nejrůznější společenské akce. Mnohem
víc než dříve se konají vernisáže, party, recepce, rauty, bankety,
společenské večírky a samozřejmě obchodní i slavnostní obědy a
večeře.
Je tudíž nanejvýš nutné umět se všude orientovat. Od soukromé
návštěvy přátel až po večeři u hlavy státu. Od každodenní potřeby
až k „výjimečným“ událostem, na které by však měl být každý
alespoň trochu připraven. Tvůrci seriálu Etiketa se proto tématům okolo
stolování, stravování, nápojů či zasedacího pořádku nemohli vyhnout.
Naopak, věnovali jim hned několik dílů. V České republice vzniklo
množství hospůdek, barů a restaurací, mezi nimiž už je hodně těch,
jejichž úroveň je plně srovnatelná se světem. Natáčelo se mimo jiné
v pražském hotelu Holiday Inn, baru Ocean Drive, v restauracích U Vladaře
a U Kolowrata. Všudybyl zastihl televizní štáb v restauraci Flambé, jak
se chystá předvést televizním divákům dekantaci červeného vína.