Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
10. května byl slavnostně zahájen provoz v novém 42. Švejk
restaurantu na Černém Mostě v Praze. Má příznačné jméno „Na
Mostě“. Je součástí areálu hotelu Bridge společnosti IC Hotels, a.s.
s kapacitou 162 lůžek v 69 pokojích. Vedle atributů, které jsou
typické pro všechny Švejk restauranty, má tento jednu zvláštnost:
zarámovaný originální úlomek původního mostu, který tu vedl nad
železniční tratí. Byl černý od kouře parních lokomotiv a dal název
nejen této pražské čtvrti, ale i 42. Švejk restaurantu.
„Bylo nám jasné, že sídlištní zástavba Černého Mostu potřebuje
lidskou dimenzi. Ladovsky stylizovaný obličej dobrého vojáka Švejka, který
se usmívá na všechny, je tomu dobrým základem,“ řekl zástupce majitele
hotelu a restaurantu Ing. Petr Ingala.
Švejk restaurant má kapacitu 75 míst a dalších 60 na venkovní zahrádce.
Je otevřen 7 dní v týdnu. Jeho gastronomie vychází z tradiční české
kuchyně. Oblíbený je legendární guláš feldkuráta Katze či Balounova
bašta. Specialitou se stalo pečené vepřové koleno dle poručíka Cajthamla.
Na čepu jsou tři piva: ležák Pilsner Urquell, světlý výčepní Gambrinus
a černý Velkopopovický Kozel.