Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Restaurant a la carte Interhotelu Voroněž, lákadlo pro milovníky zážitkové gastronomie

lákadlo pro milovníky zážitkové gastronomie

Zážitková gastronomie má v brněnském hotelu Voroněž dlouhou tradici. Jeho nová italská restaurace si během několika málo týdnů po otevření získala mnoho příznivců. Dle konceptu svých duchovních otců – generálního ředitele IHV VORONĚŽ a.s. Ing. Josefa Kulíška, ředitele gastronomie pana Jiřího Illka a italského šéfkuchaře Gianfranca Baldina – se věnuje italské a středomořské kuchyni. Pan Gianfranco Baldin mj. působil v hotelu Rosa Alpina v Alto Adige, v restaurantu St. Hubertus, kde byla jeho práce oceněna dvěma Micheliny. V originálně pojatém jídelním lístku tak najdete špičkové pokrmy, jejichž cena ale nešplhá k astronomickým výšinám. Sommelier vám k vybraným jídlům doporučí ta nejvhodnější vína z vinotéky, jež obsahuje skvosty z nejvýznamnějších vinařských oblastí celého světa včetně jižní Moravy. Samozřejmostí je i nabídka kvalitních destilátů a likérů. V krásném moderním prostředí o vás bude pečovat vysoce profesionální příjemná obsluha. Každý chod je s to zpestřit výkladem o právě podávaném pokrmu a pokud budete chtít poznat pana šéfkuchaře Baldina, povolá jej k vašemu stolu. Jeho výtvarné pojetí kulinářského umění bývá častým cílem dotazů. Pan Baldin totiž nezapře, že studoval malbu na Uměleckém gymnáziu v Benátkách a že své umělecké nadání doplňuje o odborné znalosti a zkušenosti, které získal letitou praxí ve špičkových restaurantech.