
Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Zážitková gastronomie má v brněnském hotelu Voroněž dlouhou tradici.
Jeho nová italská restaurace si během několika málo týdnů po otevření
získala mnoho příznivců. Dle konceptu svých duchovních otců –
generálního ředitele IHV VORONĚŽ a.s. Ing. Josefa Kulíška, ředitele
gastronomie pana Jiřího Illka a italského šéfkuchaře Gianfranca
Baldina – se věnuje italské a středomořské kuchyni. Pan Gianfranco
Baldin mj. působil v hotelu Rosa Alpina v Alto Adige, v restaurantu St.
Hubertus, kde byla jeho práce oceněna dvěma Micheliny. V originálně
pojatém jídelním lístku tak najdete špičkové pokrmy, jejichž cena ale
nešplhá k astronomickým výšinám. Sommelier vám k vybraným jídlům
doporučí ta nejvhodnější vína z vinotéky, jež obsahuje skvosty
z nejvýznamnějších vinařských oblastí celého světa včetně jižní
Moravy. Samozřejmostí je i nabídka kvalitních destilátů a likérů.
V krásném moderním prostředí o vás bude pečovat vysoce profesionální
příjemná obsluha. Každý chod je s to zpestřit výkladem o právě
podávaném pokrmu a pokud budete chtít poznat pana šéfkuchaře Baldina,
povolá jej k vašemu stolu. Jeho výtvarné pojetí kulinářského umění
bývá častým cílem dotazů. Pan Baldin totiž nezapře, že studoval malbu
na Uměleckém gymnáziu v Benátkách a že své umělecké nadání doplňuje
o odborné znalosti a zkušenosti, které získal letitou praxí ve
špičkových restaurantech.