Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Reinsdyr Gastropub

Reinsdyr Gastropub jde vstříc chutím po skandinávské exotice. Krasavce tundry, soba polárního, má proto ve štítu v autentickém jazyce (norsky reinsdyr). Seveřan z plání, kde je tento div přírody doma, si na cingrlátka nepotrpí. Na lidské teplo a koncert chutí sází i Gastropub. Gurmány potěší sobími steaky i bohatým menu z ryb, krabů a dalších darů moře. Všechny pocházejí ze zdrojů střežících čistou přírodu. Na kouzlech, jež umí Skandinávie, staví i jeho gastronomie. Neskrblí jimi ani v soutěži o originální polévku. Severská kuchyně to umí jinak i s vepřovým, hovězím či drůbeží a také s různými druhy zeleniny a zavařenin. „Rodinným stříbrem“ jsou ryby, podávané přímo z udírny. Prastará skandinávská receptura.