
Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Reinsdyr Gastropub jde vstříc chutím po skandinávské exotice.
Krasavce tundry, soba polárního, má proto ve štítu v autentickém jazyce
(norsky reinsdyr). Seveřan z plání, kde je tento div přírody doma, si na
cingrlátka nepotrpí. Na lidské teplo a koncert chutí sází i Gastropub.
Gurmány potěší sobími steaky i bohatým menu z ryb, krabů a dalších
darů moře. Všechny pocházejí ze zdrojů střežících čistou přírodu.
Na kouzlech, jež umí Skandinávie, staví i jeho gastronomie. Neskrblí jimi
ani v soutěži o originální polévku. Severská kuchyně to umí jinak
i s vepřovým, hovězím či drůbeží a také s různými druhy zeleniny a
zavařenin. „Rodinným stříbrem“ jsou ryby, podávané přímo z udírny.
Prastará skandinávská receptura.