Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Originální krápníkový Triton Restaurant na Václavském náměstí oslavil listopad bohatým zvěřinovým menu.V nabídce bylo bažantí, křepelčí, kančí, dančí, srnčí, zaječí, jelení a mufloní maso. Šéfkuchař Michal Novák připravil pokrmy na základě tradičních receptů v moderní úpravě s využitím speciality restaurace – domácí udírny, ve které se maso čerstvě udí na bukových hoblinách a přímo podává hostu. Do konce roku se chystá ještě tradiční štědrovečerní a svatoštěpánské menu. Perličkou, již podruhé, bude pravoslavné ruské dvanáctichodové vánoční menu, které se chystá na 8. ledna 2008. „Chceme hostům ukázat a umožnit jim ochutnat, jak se slaví tradiční ruské Vánoce. Recepty jsme převzali ze staré ruské literatury,“ vysvětluje Michal Novák.
Triton Restaurant
Václavské nám. 26, Praha 1