Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Pravoslavné vánoční menu

Originální krápníkový Triton Restaurant na Václavském náměstí oslavil listopad bohatým zvěřinovým menu.V nabídce bylo bažantí, křepelčí, kančí, dančí, srnčí, zaječí, jelení a mufloní maso. Šéfkuchař Michal Novák připravil pokrmy na základě tradičních receptů v moderní úpravě s využitím speciality restaurace – domácí udírny, ve které se maso čerstvě udí na bukových hoblinách a přímo podává hostu. Do konce roku se chystá ještě tradiční štědrovečerní a svatoštěpánské menu. Perličkou, již podruhé, bude pravoslavné ruské dvanáctichodové vánoční menu, které se chystá na 8. ledna 2008. „Chceme hostům ukázat a umožnit jim ochutnat, jak se slaví tradiční ruské Vánoce. Recepty jsme převzali ze staré ruské literatury,“ vysvětluje Michal Novák.

Triton Restaurant
Václavské nám. 26, Praha 1



www.tritonrestaurant.cz