Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Plody moře a ryby z moří a oceánů

byl název špičkové gastronomické akce, která se uskutečnila ve středu 16. listopadu v Brně v kongresovém centru hotelu Voroněž. Generální ředitel hotelu Voroněž pan Josef Kulíšek při zahájení akce prohlásil:
„Chceme zahájit novou etapu našich sousedských vztahů s Brňany, přiblížit a nabídnout jim to nejlepší z gastronomického světa. Rádi bychom vytvořili tradici tematických akcí, při nichž budeme nabízet jídla rozmanitých chutí, vytvořená z různých surovin, mezinárodní i národní kulinářské speciality a také nevšední prostředí a zážitky. Tentokrát budete ve společnosti vzpomínek na moře a jeho dary, které nabízí. Naši mistři kuchařského řemesla budou před vašimi zraky připravovat jemná filátka z mečouna, mořského ďasa, parmy královské nebo tuňáka. Čekají na vás krevety, langusty, ústřice, humr, slávky a chobotnice, kterým dodá nezaměnitelnou chuť Rýnský ryzlink z Habánských sklepů. Na francouzské víno Chablis jsme ale také samozřejmě nezapomněli.“
Start gastronomické tradice se uskutečnil v době odvetného zápasu kvalifikace Mistrovství světa ve fotbale. Díky pozornosti pořadatelů jej účastníci měli možnost sledovat na velkoplošné obrazovce. Jak vyplývá z ilustračních obrázků, vyhráli nejen naši fotbalisté.



www.voronez.cz
www.snip-brno.cz