Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Už večerní cesta 19. června mezi Prahou a Ostravou spojem PENDOLINO SC 513,
režírovaná generálním sekretářem Asociace hotelů a restaurací České
republiky panem Václavem Stárkem, a to i díky řízené degustaci vín
v podání pana Oldřicha Bujnocha, byla zážitkem. Obdobně příjemným
způsobem účastníky konference „Gastronomický den AHR ČR“ v místě
konání Ostravě vítali ředitel hotelu Atom pan Lubomír Bárta, vedoucí
obchodního oddělení hotelu Atom pan Tomáš Kodrle a jejich šéfkuchař pan
Otto Kokoszynski. 20. června program pokračoval zahájením konference
s programem: „Catering s fantazií aneb jak zaujmout klienty“ (Zdena
Ryndová, Zátiší Catering Group a.s.); „Možnosti stabilizace
kvalifikovaného personálu v gastronomii“ (Jiří Vronský, HR
Gastroservis); „Globální design skla – trendy inspirace, vize“ (Pavel
Bobošík, SAHM s.r.o.); „Několik nápadů z praxe pro současnou
gastronomii“ (Jakub Sedláček, AKC ČR); „Marketing restaurací na
vlastních webových stránkách“ (Viktor Janouch, Neofema.cz);
„Efektivizace gastronomických provozů a bezdrátové technologie“ (Tom
Šafránek, Vectron Systems CZ s.r.o.), „Stodolní ulice – úspěšný
marketingový projekt“ (Aleš Ďurka, Agentura Stodolní.CZ s.r.o.);
„Aktivity AHR ČR na podporu gastronomie“.