Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Nové gastronomické provozy hotelu Zlatá hvězda**** v Třeboni

Po rekonstrukci, která probíhala od října loňského roku, slavnostně otevřel třeboňský hotel Zlatá hvězda 6. dubna 2012 dvě nová gastronomická střediska.
Restaurace „Zdejší kuchyně“ nabízí třeboňské a jihočeské pokrmy připravované z místních surovin. „Snažíme se našim hostům nabídnout zážitek ve formě jídel, které připravujeme podle tradičních místních receptů. U nápojů jsme se úplně odklonili od globálních značek nealka a nabízíme např. vodu z třeboňské pánve a lhenickou ovocnou šťávu,“ říká ředitel hotelu Petr Šot a dodává: „Na novém jídelním lístku najdete třeba Rašelinou uzené filátko ze pstruha, sladko-kysele marinované; Štičí filet na soté z pravých lišek; Sumčí filet pečený ve slaninovém opasku proložený nádivkou s čerstvými bylinkami; Grilovanou vepřovou panenku Svatého Vavřince přelitou omáčkou ze lhenického rybízového vína či Škubánky s prachandou.“
Druhou novinkou je samoobslužná jídelna „Bufet na rynku“. Jde o kvalitní, rychlé a cenově dostupné občerstvení v sortimentu hotovek, salátů, zákusků apod. „Naším cílem bylo oslovit jak místní občany, tak i cyklisty a turisty, kteří upřednostňují rychlé stravování, především v době obědů. I zde jsme se zaměřili na domácí pokrmy. Hamburger u nás nenajdete,“ říká Food & Bevarage Manager Jiří Kadlec.
Miroslava Vondrušová, Sales & Marketing Manager