
Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Miroslav Kubec byl 28. ledna 2010 téměř jednohlasně zvolen Světovou
asociací kuchařských organizací WACS (World Association of Chefs Societies)
jejím kontinentálním ředitelem pro Střední Evropu (WACS Continental
Director for Europe Central), a to na volební období čtyř let. „Jsem na to
hrdý! Pro mne i Asociaci kuchařů a cukrářů České republiky a Českou
republiku je to velká čest, už proto, že jsme kandidovali úplně poprvé
v osmdesátileté historii existence WACS,“ komentoval své zvolení Miroslav
Kubec. „Vím, že nás v Asociaci kuchařů a cukrářů České republiky
čeká mnoho práce, ale už se na ni velmi těším. Budeme mít jedinečnou
možnost propagovat českou kuchyni a umění českých kuchařů. Doufám, že
nezklamu důvěru těch, co mne podporovali, a děkuji všem, kteří nám
drželi palce.
Prezident Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a šéfkuchař hotelu InterContinental Praha Bc. Miroslav Kubec (1960) je absolventem Vysoké školy cestovního ruchu, hotelnictví. V roce 1996 byl jmenován kapitánem juniorského národního družstva kuchařů, se kterým se zúčastnil tří kuchařských olympiád s celkovým ziskem šesti stříbrných a jedné bronzové medaile, kromě jiného získal i 2. místo na mistrovství světa v Lucemburku. Od roku 2005 je prezidentem Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a od roku 2005 člen představenstva Czech HORECA Summit 2005. V roce 2008 mu bylo na kongresu World Association of Chefs Societies v Dubaji uděleno čestné členství v kuchařském spolku Spojených arabských emirátů a medaile prezidenta WACS za organizování konference Evropských kuchařských prezidentů a za aktivní podporu práce Světové asociace kuchařských organizací. Od roku 2009 je nositelem Kříže svatého Vavřince a od roku 2010 kontinentálním ředitelem Světové asociace kuchařských organizací pro Střední Evropu.