Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Celonárodní prestižní soutěž o nejlepší houskový knedlík se konala 23. října v pražském restaurantu U Vladaře. Ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR a Asociací hotelů a restaurací ČR ji připravil organizační tým, jehož členy byli Jiřina Dienstbierová, Zdeněk Reimann a Josef Vladař. Předsedou hodnotící poroty byl nestor české kuchyně mistr kuchař Ladislav Nódl. Členy: Miroslav Kubec, Karel Schwarzenberg, Pavel Hlinka, Jiří Dienstbier, Iva Janžurová, Ladislav Vostárek, Jiří Mikeš, Libor Ševčík a Radek John.
Zlaté medaile:
Restaurace Konírna, klub U Vladaře – Praha
Plzeňská restaurace v Obecním domě – Praha
Hotel U Koně – Klokočná
Best Western Hotel Vladimír – Ústí nad Labem
Hotel Inter.Continental Praha – Středisko praktického vyučování
Hotel Vladař Praha
Stříbrné medaile:
Restaurace U Zavěšeného kafe – Praha
Restaurace U Rudolfina – Praha
Restaurace U Golema – Praha
Bronzové medaile:
České gourmet centrum Patriot-X – Praha
Hotel Hejtmanský dvůr – Praha
Hotel Zlatá Hvězda – Třeboň