Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
MATTHES gastro, s.r.o. je moderně vybavenou společností s vlastním zázemím, zajišťující komplexní rozsah činností souvisejících s dodávkami gastronomických technologií. Její podnikatelskou filozofií je obchodní partnerství – aktivní spolupráce se zákazníkem. Je autorizovaným prodejcem a servisním partnerem značek: Electrolux Professional, Zanussi Professional, Tecnoinox, Unox, Panasonic, PizzaGroup, Viessmann, LTH, Liebherr, Thermoplan, Animo, Jura, Scotsman a Robot Coupe. Obchodním společnostem, projekčním a stavebním firmám nabízí obchodní a projekční podporu a pomoc při řešení gastronomických částí investičních celků včetně dodávek a montáže nových technologií nebo rekonstrukcí, revize, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy včetně technického předání. Dodává velkokapacitní kuchyně – HACCP, konvektomaty a šokové chlazení, zařízení pro restaurace a fast food, chladicí a mrazicí technologie, pizza pece a pekařské trouby, bake off systémy, stolní termické přístroje, café a espresso přístroje, výrobníky ledu a barová zařízení, nápojové a kontrolní systémy a gastronomický inventář.
Nadnárodní koncern Elektrolux mění svou obchodní politiku.
Zboží, které prodával přímo, nyní prodává přes své exkluzivní
partnery. V České republice je jeho nejsilnějším firma MATTHES gastro,
s.r.o. , a proto jsem oslovil jejího jednatele a generálního ředitele pana
Jiřího Schweiku.
Electrolux je vedoucí firmou na světovém trhu gastronomických technologií.
Jeho divize Electrolux Food Service Equipment je světovou jedničkou ve
výrobě a distribuci gastronomických řešení. Každým rokem zákazníkům
ve více než stovce zemí světa dodává víc než pětapadesát milionů
výrobků. Na zařízeních Electroluxu se denně připravuje více než sto
milionů pokrmů ve tři sta padesáti tisících gastronomických provozech.
Stovky tisíc kusů kuchyňského vybavení se vyrábějí v největších
továrnách světa. Řešení, která Electrolux nabízí, jsou výjimečná
i co se týče nízké spotřeby energií a ostatních provozních nákladů,
vysoké spolehlivosti, schopnosti přizpůsobit se osobitým požadavkům
zákazníka, HACCP doporučením, vysokou mírou využití inteligentní
elektroniky, absolutní hygienou a celkovou úrovní integrace systému.
Electrolux prostě nabízí to nejlepší pro gastronomii!
Pane Schweiko, Electrolux Professional do všeobecného povědomí
vstupuje i svými koncernovými značkami.
Electrolux za použití nejmodernějších technologií poskytuje uživatelům
v oboru velkoobjemového společného stravování řešení zaručující
vysokou produktivitu, optimalizaci zdrojů a nejvyšší hygienu. Jeho značka
Zanussi Professional pak nabízí nejširší a nejrůznorodější výběr
zařízení pro restaurace. Od skladování přes přípravu surovin po vaření
a mytí nádobí. Síla značky Molteni vyplývá z tradice a kvality.
Představuje unikátní klenot, vytvořený tak, aby vyhovoval požadavkům
každého velkého šéfkuchaře. Sporáky Molteni bývají předmětem jejich
touhy z říše snů a po celém světě jsou legendou. Rovněž koncernová
značka Electrolux Dito s širokou škálou vysoce kvalitních přístrojů pro
dynamickou přípravu. Jako zatím poslední v portfoliu uvedl Elektrolux na
trh řadu Libero, jejímž prostřednictvím přichází s jednoduše
použivatelným kompaktním řešením pro hotely, restaurace, kavárny a
jídelny.
Při snad všech nemonopolních obchodech je zásadním faktorem
pochopit potřeby zákazníka.
Víme, že téměř každý zákazník vyžaduje specifickou péči a
individuální řešení, která mu mohou poskytnout pouze specialisté. Proto
své úsilí zaměřujeme na řešení šitá na míru, splňující požadavky
i těch nejnáročnějších. Od hotelových řetězců přes závodní
stravování, domovy a ústavy sociální péče, kuchyně ve školních
jídelnách až po menší gastroprovozy. Razíme vnitrofiremní kulturu,
jejímž cílem je spokojený zákazník. Organizujeme své předprodejní a
poprodejní služby tak, aby vyhovovaly co nejširšímu spektru požadavků.
Všichni naši zaměstnanci jsou motivováni k dosahování nejvyšší jakosti
a po odborné stránce jsou velmi dobře připraveni.
Efektivní investice jsou předpokladem efektivního zisku. Nevyplatí
se nepatřičně šetřit, ani plýtvat. Pořizovat si levnější
poddimenzované technologie, nebo zbytečně drahé vybavení.
Naší snahou je klientům doporučovat a dodávat stroje, u kterých je
zajištěna správná vyváženost mezi výkonem, užitnou hodnotou a cenou.
Všechny naše systémy navrhujeme se zvláštním ohledem na úspory nákladů.
Komplexní řešení, která přinášíme, mohou reálně optimalizovat
pracovní postupy v kuchyni díky vysoce efektivnímu a funkčnímu systému,
který přináší časové i finanční úspory. Ty uživateli zajišťují
aktuálně nejvyšší možnou produktivitu, úsporu energií, místa a
ostatních nákladů. Vztah mezi zákazníkem, výrobcem a dodavatelem u nás
nekončí koupí. Naši pracovníci jsou schopni adekvátně reagovat na
požadavky i u nejnáročnějších zákazníků, což jim výrazně
usnadňují vynikající parametry značkových produktů koncernu Electrolux.
Budování partnerství – dlouhodobých vztahů se zákazníkem – je
krédem celého týmu naší firmy. Jsme připraveni odpovědět na každou
výzvu tím, že nabídneme individuálně navržené a pružné řešení.
Práce pro VIP zákazníky znamená vyrovnávat se i s velmi unikátními
požadavky. I proto jsme v rámci MATTHES gastro vytvořili nová pracovní
místa: „manažer zakázek“, jehož posláním je být nápomocen při
montáži gastronomického celku a „manažer péče o zákazníka“, který
zajišťuje pravidelnou kontrolu instalovaných technologií , údržbu
přístrojů, jednoduše udržení gastro provozu v co nejlepším, pokud
možno bezporuchovém, stavu . A připravujeme novou službu, kterou bude
„Koordinace stavby a zavedení gastroprovozu“.
Co bude její podstatou?
Náš konzultant klientovi zkoordinuje gastroprovoz od podnikatelského
záměru, projektu, stavby, montáže technologie, zavedení systému HACCP až
třeba po zajištění jídelních lístků.
Tuto službu chceme postavit jako nezávislou na dodávkách technologií.