Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Lukulský Mořský svět VI.

V Brně se pod názvem „Mořský svět VI.“ 14. prosince 2011 konala další z vyhlášených kulinářských událostí. V restaurantu Lucullus Best Western Premier Hotelu International Brno se sešlo ke stovce gurmánek a gurmánů, pro něž tým kuchařů a cukrářů vedený členem Národní reprezentace kuchařů a cukrářů České republiky šéfkuchařem hotelu Miroslavem Husákem připravil další z lukulských hodů včetně live cookingu – naživo připravovaných specialit a plodů moře. Jako předkrm se servírovala variace z lososa – ceviche, marinovaný s křenovou espumou a v hotelové udírně vyuzený losos s jablečno-zázvorovým pyré. Pro hosty bylo v neomezeném množství připraveny takové speciality jako: bretaňské ústřice podávané klasicky s citronem na asijský způsob, nebo se šalotkovým vinaigrette; gratinovaný mořský ježek s holandskou omáčkou; kaviárový koutek; polévka Bouillabaisse; humři a humří ocásky; mušle sv. Jakuba; novozélandské slávky; king krabi; chobotnice; kalamáry a samozřejmě vynikající vína.