Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
V Brně se pod názvem „Mořský svět VI.“ 14. prosince 2011 konala další z vyhlášených kulinářských událostí. V restaurantu Lucullus Best Western Premier Hotelu International Brno se sešlo ke stovce gurmánek a gurmánů, pro něž tým kuchařů a cukrářů vedený členem Národní reprezentace kuchařů a cukrářů České republiky šéfkuchařem hotelu Miroslavem Husákem připravil další z lukulských hodů včetně live cookingu – naživo připravovaných specialit a plodů moře. Jako předkrm se servírovala variace z lososa – ceviche, marinovaný s křenovou espumou a v hotelové udírně vyuzený losos s jablečno-zázvorovým pyré. Pro hosty bylo v neomezeném množství připraveny takové speciality jako: bretaňské ústřice podávané klasicky s citronem na asijský způsob, nebo se šalotkovým vinaigrette; gratinovaný mořský ježek s holandskou omáčkou; kaviárový koutek; polévka Bouillabaisse; humři a humří ocásky; mušle sv. Jakuba; novozélandské slávky; king krabi; chobotnice; kalamáry a samozřejmě vynikající vína.