Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Křest Zlaté kuchařky

V listopadu loňského roku v hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre křtili „Zlatou kuchařku“. Je určena pro začátečníky i pokročilé. Všechny receptury jsou připravovány z běžně dostupných ingrediencí a zároveň naznačují změnu v domácí gastronomii. Recepty se vyznačují jednoduchostí, rychlostí a moderním pojetím. Zlatá kuchařka obsahuje i praktické rady pro jednodušší přípravu a inspiraci.

Eva Filipová
Po gymnáziu vystudovala fyzioterapii a později Pražskou psychoterapeutickou fakultu u doc. J. Skály. Od roku 1988 řídila v hotelu Forum Praha první hotelové fitness centrum, kde se po stáži v Norsku a Švédsku, výrazně podílela na celkové koncepci. Do roku 2001 pracovala jako vedoucí rehabilitačního centra v Praze 4. Od roku 1993 byla externí redaktorkou několika časopisů a deníků. Zabývá se především tematikou společenského chování. V současné době je redaktorkou časopisů Patriot a Prestige. Po roce 1991 byla jednou z prvních, která začala s programem úspěšných kurzů pro ženy. Sama absolvovala studium na Mezinárodní škole pro estetiku v New Yorku. Její mimořádně vřelý vztah k dobrému jídlu a ke gastronomii vůbec ji přivedl k myšlence realizace této kuchařky.

Martin Čížek
V roce 1997 – 2000 získával zkušenosti jako kuchař v Německu. Nejprve ve vládním hotelu Petersberg v Bonnu, později v pětihvězdičkovém hotelu Maritim v Kolíně nad Rýnem, kde pracoval ve francouzské restauraci, která byla hodnocena dvěma „micheliny“. V Praze nastoupil nejprve do hotelu Renaissance a pak Mövenpick.Od roku 2001, od otevření prvního design hotelu v České republice Holiday Inn Prague Congress Centre, zde pracuje jako šéfkuchař. Mnoho zkušeností získal také na stáži u Hanse J. Sisteka ve známém restaurantu Am Galusplatz v St. Gallen ve Švýcarsku, s nímž spolupracoval při otevírání hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre. V roce 2002 se zúčastnil mezinárodního kongresu šéfkuchařů ve španělské Andalusii.