Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
V listopadu loňského roku v hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre
křtili „Zlatou kuchařku“. Je určena pro začátečníky i pokročilé.
Všechny receptury jsou připravovány z běžně dostupných ingrediencí a
zároveň naznačují změnu v domácí gastronomii. Recepty se vyznačují
jednoduchostí, rychlostí a moderním pojetím. Zlatá kuchařka obsahuje
i praktické rady pro jednodušší přípravu a inspiraci.
Eva Filipová
Po gymnáziu vystudovala fyzioterapii a později Pražskou psychoterapeutickou
fakultu u doc. J. Skály. Od roku 1988 řídila v hotelu Forum Praha první
hotelové fitness centrum, kde se po stáži v Norsku a Švédsku, výrazně
podílela na celkové koncepci. Do roku 2001 pracovala jako vedoucí
rehabilitačního centra v Praze 4. Od roku 1993 byla externí redaktorkou
několika časopisů a deníků. Zabývá se především tematikou
společenského chování. V současné době je redaktorkou časopisů Patriot
a Prestige. Po roce 1991 byla jednou z prvních, která začala s programem
úspěšných kurzů pro ženy. Sama absolvovala studium na Mezinárodní škole
pro estetiku v New Yorku. Její mimořádně vřelý vztah k dobrému jídlu a
ke gastronomii vůbec ji přivedl k myšlence realizace této kuchařky.
Martin Čížek
V roce 1997 – 2000 získával zkušenosti jako kuchař v Německu. Nejprve
ve vládním hotelu Petersberg v Bonnu, později v pětihvězdičkovém hotelu
Maritim v Kolíně nad Rýnem, kde pracoval ve francouzské restauraci, která
byla hodnocena dvěma „micheliny“. V Praze nastoupil nejprve do hotelu
Renaissance a pak Mövenpick.Od roku 2001, od otevření prvního design hotelu
v České republice Holiday Inn Prague Congress Centre, zde pracuje jako
šéfkuchař. Mnoho zkušeností získal také na stáži u Hanse J. Sisteka ve
známém restaurantu Am Galusplatz v St. Gallen ve Švýcarsku, s nímž
spolupracoval při otevírání hotelu Holiday Inn Prague Congress Centre.
V roce 2002 se zúčastnil mezinárodního kongresu šéfkuchařů ve
španělské Andalusii.