Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Koktejl party Ligy pro cestovní ruch
se konala 30. května v unikátním pětihvězdičkovém Le Palais. Jeho
účastníky vítal Hoteliér roku pan Jiří Gajdošík. Spolupořadateli byly
Znovín Znojmo, a.s. a Pivovar Poutník Pelhřimov. Party se konala
v předvečer ukončení angažmá Ing. Jiřího Krejči u společnosti
Travelex. Jiří Krejča významným způsobem ovlivnil mou vydavatelskou
činnost. K vydávání vlastního časopisu jsem se dostal poté, co jsem jako
tiskový mluvčí Holiday World '93 uspěl s veletržním oběžníkem. Od
června 1993 jsem pak začal vydávat časopis „Světoběžník“. Na
titulní straně jeho prvního čísla zářila fotografie horkovzdušného
balonu s logem Thomas Cook a uvnitř bylo mé vůbec první interview s Ing.
Krejčou.
Hotel Le Palais
patří do portfolia rakouské managementové společnosti Vienna International
Hotels & Resorts, která řídí třicet dva hotely v Evropě. Le Palais
Prague je jedním ze sedmi, které v Česku. Jeho generální ředitel pan
Jiří Gajdošík, kromě toho, že byl vyhlášen „Hoteliérem roku 2006“,
je dvojnásobným držitelem „Leaders Club Award“ The Leading Hotels of the
World (2004 a 2005).
Znovín Znojmo a.s.
patří mezi středně velké vinařské producenty, což mu umožňuje
maximálně se soustředit na kvalitu a uvádět na trh vedle tradičních
odrůdových vín i výrobky špičkové třídy s atraktivní ambaláží.
Vyrábí i šumivá vína, a to klasickou metodou kvašení v lahvi.
Jedinečnost jeho produkce spočívá mj. v rozmanitosti odrůd a výjimečné
aromatičnosti vín. Zpracovává hrozny z asi třiceti relativně vzdálených
a odlišných vinařských tratí nad a pod Znojmem s různorodým geologickým
podložím, klimatem i způsobem obdělávání.
Pivovar Poutník Pelhřimov
vaří pivo plzeňského typu původním způsobem, nepasterizované a bez
chemických přísad. Lze jej charakterizovat nízkou intenzitou jemné
chmelové vůně, silným řízem a plností, se silnou intenzitou hořkosti.
Má zlatavou barvu, jiskrnou čirost a vysokou pěnivost. Letos na
17. ročníku „Reprezentačních slavností piva“ v Táboře,
v konkurenci dvaašedesáti pivovarů z Česka, Slovenska, Rakouska a Itálie,
zvítězila jeho prémiová čtrnáctka a jeho desítka a dvanáctka skončily
v Top 10.