Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Gastronomický den v Brně

11.6.2008 se v příjemném prostředí v Brně uskutečnila letní konference Asociace hotelů a restaurací ČR s názvem „Host na prvním místě (hledáme cesty ke zlepšení spokojenosti a ochrany zákazníka)“. Účastníky vítal top management hostitelského Best Western Premier Hotelu International v čele s předsedou představenstva Pavlem Brdičkou a generálním ředitelem Pavlem Bartoňkem. V programu moderovaném prezidentem AHR ČR Pavlem Hlinkou vystoupili Ivan Konečný, šéf oddělení prodeje pro Českou republiku akciové společnosti VEBA, textilní závody Broumov, ústřední ředitel Státní zemědělské a potravinářské inspekce Jakub Šebesta, ředitel odboru řízení ochrany veřejného zdraví Ministerstva zdravotnictví ČR Jaromír Hrubý. S příspěvkem „Podpora české gastronomie – součást propagace České republiky jako turistické destinace“ ředitel CzechTourism Rostislav Vondruška. S pozoruhodnou přednáškou „Mýty a pověry o českém pivu“ obchodní ředitel pro nezávislý trh Pivovarů Staropramen, a.s. Petr Kovařík. S „Představením projektu tradiční české gastronomie“ generální sekretář AHR ČR Václav Stárek. S přednáškou „Návrat ke kořenům tradiční české gastronomie“ prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR Miroslav Kubec aj. Velice pozoruhodná už ale byla cesta řady budoucích účastníků gastronomického dne z Prahy do Brna 10. června degustačním vlakem EC 175 JAN JESENIUS, jíž svou velikostí dominoval samochladicí sud STAROPRAMENu.