Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Gastro OREA HOTELS 2003

V hotelu Voroněž v Brně se 5. března pod záštitou Asociace kuchařů a cukrářů České republiky konala soutěž gastronomů hotelového řetězce OREA HOTELS. Do soutěže se mohli přihlásit všichni profesionální kuchaři, cukráři a číšníci hotelů OREA HOTELS. Soutěže se zúčastnilo třináct družstev (52 soutěžících) v soutěžních disciplínách: mísa minipředkrmů, mísa minidezertů, hlavní jídlo – základní surovina filet z lososa, příprava a servis salátu – číšnická část soutěže + test odborných znalostí. Po předání medailí a cen a oficiálním vyhodnocení pozval všechny přítomné k velmi příjemnému rautu generální ředitel společnosti Orea, s.r.o. pan Zdeněk Šafařík.

Družstva
1. Praha, Boží Dar
2. Santon, Brno
3. Excelsior a Monty, Mariánské Lázně

Hlavní jídlo
1. Voroněž I, Brno
2. Praha, Boží Dar
3. Santon, Brno

Příprava a servis salátu, test odborných znalostí
1. Pyramida, Praha
2. Excelsior a Monty, Mariánské Lázně
3. Voroněž I, Brno

Mísa minipředkrmů
1. Praha, Boží Dar
2. Voroněž I, Brno
3. Pyramida, Praha

Mísa minidezertů
1. Praha, Boží Dar
2. Voroněž I, Brno
3. Excelsior a Monty, Mariánské Lázně








www.orea.cz