Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































10. května 2007 Restaurant Lucullus Hotel International Brno

Gala Dinner
"The Best of Lucullus"

Menu:
Prosciutto di Sauris s čerstvým fíkem,
rukolou a medovou esencí

Ústřice Crassotrea Giga
gratinovaná parmazánovým sabalonem

Mátovo-citronový sorbet
s tropickým ovocem

Pečený telecí hřbet s jarní zeleninkou
a telecí konfit v listovém těstíčku,
gratinované batátové purée,
demi-glas s mléčnou pěnou

„Top 10“ – bufetová nabídka
nejlepších sýrů

Slza z chilli čokolády
s kávovým krémem
a karamelovou pavučinkou

Vína:
Ryzlink rýnský – pozdní sběr 2006, Znovín Znojmo, a.s.
Sauvignon blanc – pozdní sběr 2005, vinařství Reisten
Chardonnay – výběr z hroznů 2006, Vinné sklepy Valtice
Rulandské modré – pozdní sběr 2003, Vinné sklepy Valtice
Veltlínské zelené – ledové víno 2003, Znovín Znojmo, a.s.


www.hotelinternational.cz