Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky

Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.


Archiv vydání

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001










































Český kapr v moderní úpravě
8. prosince na Zvíkově

Počátkem listopadu jsem byl v Českých Budějovicích potkat se s kamarády. A protože se tam právě konalo setkání výrobců potravin a potřeb pro gastronomii, byli jsme porozdávat pozvánky na sobotu 8. prosince 2007 do hotelu Zvíkov ve Zvíkovském Podhradí, na druhý ročník soutěže kuchařů – profesionálů, žáků a studentů gastronomických škol „Český kapr v moderní úpravě 2007“, jehož pořadatelem je Asociace kuchařů a cukrářů České republiky pobočka Šumava, hotel Zvíkov*** ve Zvíkovském podhradí a hlavní partner Lesy Hluboká nad Vltavou a.s.



www.akc.cz
www.hotelzvikov.cz
www.kaviar.cz