
Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Povozník Salzmann jistě netušil, jak velkou tradici zakládá, když v roce 1843 přivezl hostinskému Pinkasovi dvě bečky piva, které před nedávnem, přesně v říjnu roku předcházejícího, v Plzeňském pivovaru prvně uvařili.
Účastníky i aktéry happeningu k 165.výročí nikdy nepřerušené
tradice čepování Plzeňského Prazdroje v restauraci U Pinkasů vítal
její ředitel pan František Novotný v nově otevřeném prostoru pro dvě
stě osob, který řadí jeho restauraci z pohledu kapacity k největším
v Praze. Hosté se nechávali unášet pohádkovými příběhy o Dařbujánu
a Pandrholovi, Hloupém Honzovi a řadě dalších. Bylo možno přát si
cokoliv a vše bylo splnitelné, jako v pohádkách. A tak létali pečení
holubi do huby, na stromech rostly jaternice a jelita a ve studánce tekla
slivovice. Přidáme-li k tomu skvělé pivo, čepované nejlepšími
výčepními, a pokrmy, které dokazovaly mistrovství kuchařů, byl to
nádherný večer, který pracovníci restaurace U Pinkasů pro své nejlepší
zákazníky připravili. Přišla popřát i řada hostů, kteří také
patří k pravidelným návštěvníkům, jako např. Barbora Špotáková,
mistryně světa v hodu oštěpem a atletka roku 2007, a skupina Tři sestry
v čele s Lou Fanánkem Hágenem. I jim byla splněna pohádková přání.
Konečně, to se může stát každému z návštěvníků této vyhlášené
restaurace.