Eliminovat bezpečnostní rizika na území České republiky
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Před hlavní lázeňskou a turistickou sezonou Všudybyl požádal o rozhovor náměstkyni ministryně pro místní rozvoj České republiky pro řízení Sekce regionálního rozvoje Ing. Kláru Dostálovou.
Soutěže se zúčastnilo osm reprezentantů z hotelů Adria, Radisson
SAS Alcron, Villa Voyta, Dorint Don Giovanni, Ibis Karlín a z Restaurace
U Pinkasů. Při pódiovém vystoupení připravovali „2 porce salátu jako
předkrm“. Po tříhodinovém maratonu se výhercem soutěže, a tedy
i putovního poháru, prestižní kuchařské blůzy s vyšitým oceněním a
dalších věcných cen, stal osmnáctiletý učeň 3. ročníku pan Jakub
Urban, který vykonává praxi v hotelu Adria, se soutěžním salátem
„Variace trhaných salátů a čekanky v rýžovém košíčku
s medovo-koriandrovým dresinkem a řeřichovým olejem“. Na druhém místě
se umístil Josef Luzum, na třetím Lenka Haeringová, oba z hotelu Radisson
SAS Alcron. Kvalitní výkony i zájem odborné veřejnosti utvrdily
pořadatele v rozhodnutí uspořádat nejen další ročník soutěže, ale
pokusit se rozšířit soutěž i pro další profese: cukrář, číšník,
sommeliér a barman.